Nagenoeg reukloos

Zowel levering als ophalen mogelijk

Eenvoudig online bestellen

Big Bag compost

Wilt u een Big Bag met compost van herkauwers voor uw grond kopen? Slimme keuze! Dit is namelijk een heuse organische toevoeging voor uw land. Verse mest bevat naast cellulose ontbindende bacteriën, actieve spijsverteringsenzymen. Deze enzymen zorgen voor een snellere ontleding van organische materialen in de bodem. Het eindresultaat? Betere omstandigheden voor uw bloemen en planten!

Big Bag compost kopen voor prachtige bloemen en planten

Bent u eigenaar van een groot stuk grond? Profiteer dan van de Big Bag met compost. Deze XXL Big Bag heeft een inhoud van 1400 liter. Nog meer nodig? Kies dan voor de XXXL Big Bag compost van 1800 liter. Koopt u 4 grootverpakkingen? Dan betaalt u er slechts 3. Dat is nog eens voordelig compost kopen! Voeg de gewenste producten in de winkelwagen en ontvang direct een factuur op maat. Binnen enkele werkdagen ontvangt u uw bestelling op de gewenste locatie. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook bij Brabantse Koemest in Deurne ophalen.

Waarom koemest bestellen?

Koemest is een echte bodemverbeteraar, samengesteld van dierlijk mest, nagenoeg reukloos en zeer goedkoop. Een kleine investering voor schitterende planten en bloemen. Ontvangt u graag meer informatie over de eigenschappen van koemest of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken via 0493-317962.

Wilt u meer informatie of direct bestellen?

Neem contact op
Bestellen

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht