Nagenoeg reukloos

Zowel levering als ophalen mogelijk

Eenvoudig online bestellen

Home » Compost 40 liter

Compost 40 liter

Brabantse Koemest levert verschillende grootverpakkingen met compost, zoals 40 liter, maar ook voor 1400 liter bent u bij ons aan het juiste adres. Maar waarom is compost eigenlijk goed voor de grond? Dat vertellen wij u graag. Verse mest van herkauwers zoals koeien, bevat cellulose ontbindende bacteriën en misschien nog wel belangrijker, actieve spijsverteringsenzymen. Deze enzymen zorgen ervoor dat het organische materiaal sneller en beter afbreekt wat weer goed is voor uw bloemen en planten.

Compost kopen: 40, 500 of 1000 liter?

In ons uitgebreide assortiment aan compost vindt u zowel gedroogde koemest als koemestkorrels. Deze producten zijn in verschillende formaten beschikbaar. Zo bieden wij voor elke grond de juiste hoeveelheid compost. De juiste producten gevonden? Vraag eenvoudig online een factuur aan en laat uw bestelling thuisbezorgen of kom uw bestelling in Deurne ophalen. De verzendkosten verschillen per bestelling en hangen af van het aantal kilogram. U ontvangt dus altijd een factuur op maat.

Meer dan 40 liter compost bestellen

Bestelt u een Big Bag? Dan betalen wij de verzendkosten! Dat is nog eens voordelig compost bestellen. Wilt u meer informatie ontvangen over de toegevoegde waarde van koemest of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op via 0493-317962.

Wilt u meer informatie of direct bestellen?

Neem contact op
Bestellen

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht