Nagenoeg reukloos

Zowel levering als ophalen mogelijk

Eenvoudig online bestellen

Home » Koemestkorrels kopen

Koemestkorrels kopen

Gedroogde koemestkorrels kopen doet u bij Brabantse Koemest. Waarom? Omdat het een goedkope en ideale manier is voor het bemesten van uw bloemen en planten. Onze verse mest bevat namelijk cellulose ontbindende bacteriën en actieve spijverteringsenzymen. Deze enzymen dragen bij aan een snellere opwarming van de mest waardoor de ontleding van de organische materialen versneld wordt. De afbraak gaat dus sneller wat weer voordelig voor uw planten en bloemen is.

Gedroogde koemestkorrels online kopen

Geen tijd om naar Deurne te komen? Geen probleem! Koeienmestkorrels kunt u namelijk gewoon online kopen. Plaats de gewenste producten in de winkelwagen en ontvang binnen 2 werkdagen een factuur op maat. Daarna heeft u de keuze om de koeienmest op te komen halen of te laten versturen. Hierbij kunt u gebruik maken van een zending per post of koerier. Dit hangt uiteraard af van de hoeveelheid koeienmest die u wilt kopen.

Een mestscheider huren in plaats van gedroogde koemestkorrels kopen

Wanneer u over eigen vee beschikt, heeft u ook de mogelijkheid om zelf de mest te scheiden. U kunt namelijk een mobiele mestscheider bij ons huren die een capaciteit heeft van 150-250 m³ per 24 uur. Belangrijk om te weten is dat u een 5-aardige kabelaansluiting nodig heeft.

Hoe meer gedroogde koemestkorrels u gaat kopen, hoe hoger de kortingen

Bij het aanschaffen van 4 Big Bags L of XL betaalt u er slechts 3. Daarnaast betaalt u geen verzendkosten. Klinkt interessant? Wij zien uw bestelling graag binnenkort verschijnen. Heeft u vragen over onze koeienmest of wilt u meer informatie ontvangen over het huren van een mestscheider? Wij staan u graag te woord zodra u belt naar 0493-317962.

Wilt u meer informatie of direct bestellen?

Neem contact op
Bestellen

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht