Nagenoeg reukloos

Zowel levering als ophalen mogelijk

Eenvoudig online bestellen

Home » Koemestkorrels prijs

Koemestkorrels prijs

Gedroogde koemestkorrels tegen een lage prijs koopt u bij Brabantse Koemest. Wij verkopen koemest per liter. Zo voldoen wij dus altijd aan uw wensen. Of u nu 10 liter mest nodig heeft of 1800 liter, wij zorgen ervoor dat uw bestelling geleverd wordt. Met hoeveel liter mest mogen wij u verblijden?

Gedroogde koemestkorrels kopen tegen een scherpe prijs

Laat uw bloemen en planten stralen dankzij de cellulose ontbindende bacteriën en actieve spijsverteringsenzymen uit de mest van onze herkauwers. Deze bijzondere combinatie zorgt voor een snellere opwarming van de mest die de ontleding van organische materialen in de bodem versnelt. En dit zorgt er weer voor dat de voedingsstoffen voor uw bloemen en planten sneller vrijkomen. De exacte prijs die u betaalt voor de gedroogde koemestkorrels, hangt uiteraard af van het aantal liters dat u nodig heeft.

Gedroogde koemestkorrels tegen een lage prijs laten leveren

Heeft u een grote hoeveelheid gedroogde koemestkorrels gekocht? Wij zorgen ervoor dat uw levering op de gewenste locatie aankomt. Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, berekenen we het totaalbedrag aan de hand van het aantal kilogram. Kleinere leveringen verzenden we per post en de grotere per koerier. Uiteraard kunt u ook uw bestelling bij onze boerderij in Deurne ophalen.

De voordelen van koemestkorrels

Het grootste voordeel van de gedroogde koemestkorrels is de lage prijs. Maar daarnaast profiteert u van nog vele andere voordelen. Zo is het product nagenoeg reukloos, een echte bodemverbeteraar en een organische toevoeging voor uw planten en bloemen.

Online koemestkorrels kopen

De producten die u wilt bestellen voegt u eenvoudig toe aan de winkelwagen. Vul uw gegevens in en ontvang een factuur op maat. Heeft u vragen of komt u liever de mest in het echt bekijken? Kom gerust langs of bel ons op het telefoonnummer 0493-317962. Wij staan u graag te woord.

Wilt u meer informatie of direct bestellen?

Neem contact op
Bestellen

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht