Nagenoeg reukloos

Zowel levering als ophalen mogelijk

Eenvoudig online bestellen

Home » Koemestkorrels strooien

Koemestkorrels strooien

Koemestkorrels in uw tuin strooien is een goede manier om de grond van voldoende voedingsstoffen te voorzien. Hierdoor groeien bloemen en planten beter en krijgt u een mooie tuin. Organische mest wordt al van oudsher gebruikt om de bodem te verbeteren. Natuurlijke mest dient u in de grond te spitten of te cultiveren. Een alternatief is gedroogde koemestkorrels over uw gazon of bloemenperk strooien. Door regen of water uit een sproeier, worden de voedingsstoffen uit de mestkorrels dan naar de wortels van de planten getransporteerd. Zo krijgen uw planten de nodige voedingsstoffen, zonder dat u zwaar fysiek werk hoeft te doen.

Hoeveel kilogram koemestkorrels wilt u strooien?

Wanneer u koemestkorrels wilt bestellen om in een tuin te strooien, zit u goed bij Brabantse Koemest. Wij verkopen deze korrels namelijk in verschillende hoeveelheden. Zo kunt u een zak met 20 kg koemestkorrels bestellen, maar is een grote Big Bag van 300 of 500 kg ook mogelijk. Een Big Bag is vooral handig als u bijvoorbeeld werkt als hovenier en dus meerdere tuinen wilt bemesten.

Bestel eenvoudig online

Heeft u vragen over onze koemestkorrels of hoe u deze moet strooien? Wij beantwoorden deze vragen graag wanneer u belt naar 06-50227710. Wilt u direct bestellen? Dat kan eenvoudig in onze webshop. Dan ontvangt u spoedig een factuur en uw bestelde producten.

Wilt u meer informatie of direct bestellen?

Neem contact op
Bestellen

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht