Nagenoeg reukloos

Zowel levering als ophalen mogelijk

Eenvoudig online bestellen

Home » Organische mestkorrels

Organische mestkorrels

Organische mestkorrels dragen bij aan de ontwikkeling van uw bloemen en planten. Hoe dit precies in zijn werk gaat? De verse mest van onze koeien bevatten cellulose ontbindende bacteriën en actieve spijsverteringsenzymen. Dit zorgt voor een betere afbraak van organisch materiaal waardoor de voedingsstoffen voor uw bloemen en planten sneller vrijkomen. Bekijk het assortiment aan organische mestkorrels van Brabantse Koemest en bestel eenvoudig uw producten.

Snelle levering van organische mestkorrels

Heeft u de gewenste producten online gevonden? Plaats deze producten in de winkelwagen en vraag een factuur aan. Nadat we uw aanvraag in goede orde hebben ontvangen, kijken we naar het aantal kilogrammen aan organische mestkorrels wat u wilt bestellen. Aan de hand van deze gegevens bieden we een factuur op maat aan. Daarna heeft u de keuze om de organische mestkorrels bij ons in Deurne op te komen halen of om deze per post of koerier te laten bezorgen.

Een mestscheider huren

Beschikt u over eigen vee? Dan heeft u de mogelijkheid om de mest te gebruiken voor uw grond. Echter heeft u hier wel een mestscheider voor nodig. Ook hiervoor schakelt u Brabantse Koemest in. Onze mobiele mestscheider heeft een capaciteit van ongeveer 150-250 m³ per 24 uur. Afhankelijk van de mestsoort, dikte en structuur. Interesse? Neem gerust contact met ons op via 0493-317962.

Wilt u meer informatie of direct bestellen?

Neem contact op
Bestellen

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht