Te huur: Mestscheider

Wij verhuren een mobiele mestscheider. Deze staat op een aanhangwagen voor achter de auto. De mobiele mestscheider heeft ongeveer een capaciteit van 150-250 m3 per 24u. Dat is afhankelijk van de mest soort, dikke te van de mest en de structuur die in de mest zit.

De mestscheider is variabel in te stellen voor meer of minder vaste fractie. De dikke fractie kan zo droog gemaakt worden dat voor melkveebedrijven het als boksstrooisel kan gebruiken. De mestscheider is voorzien van een lage afvoerband. De kosten voor het huren van de mestscheider zijn: € 175,00 / dag en € 125,00 voorrij en installatie kosten.  De mestscheider dient na afloop gebruiksperiode schoon gemaakt te worden. Wordt de mestscheider niet goed schoon gemaakt dan brengen wij € 75,00  in rekening.

Stroomkosten zijn voor de huurder. De installatie heeft een 5 aardige kabel aansluiting. Dat wil zeggen 3x Stroom + nul en aarde. Deze moet goed aangesloten zijn anders werkt de installatie niet. Liefst op een stopcontact aansluiten die alleen op een groep zit (Geen ventilatie groep). Hij moet minimaal 25 Amp af gezekerd zijn.

Wilt u meer informatie of direct bestellen?

Neem contact op
Bestellen

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht