Home » Te huur: Mestscheider

Mobiele mestscheider te huur

Wij van Brabantse Koemest verhuren een mobiele mestscheider. Deze staat op een aanhangwagen voor achter de auto. De mobiele mestscheider heeft ongeveer een capaciteit van 150-250 m3 per 24 uur. De precieze capaciteit is afhankelijk van de mestsoort, de dikke van de mest en de structuur die in de mest zit.

Deze mobiele mestscheider kan dikke fractie zeer droog maken

De mestscheider is variabel in te stellen voor meer of minder vaste fractie. De dikke fractie kan zo droog gemaakt worden dat melkveebedrijven het als boxstrooisel kunnen gebruiken. De mobiele mestscheider is voorzien van een lage afvoerband. De kosten voor het huren van de mestscheider zijn: € 175,00 per dag en € 125,00 voorrij- en installatiekosten. De mestscheider dient na afloop van de gebruiksperiode schoon gemaakt te worden. Wordt de mestscheider niet goed schoon gemaakt? Dan brengen wij € 75,00 in rekening.

Zo sluit u de mestscheider correct aan

De stroomkosten van het gebruik van de mobiele mestscheider zijn voor u als huurder. De installatie heeft een vijf-aardige kabel aansluiting. Dat wil zeggen 3x stroom + nul en aarde. De kabel moet goed aangesloten zijn anders werkt de installatie niet. U kunt de installatie het best aansluiten op een stopcontact dat alleen op een groep zit, dus geen ventilatie groep. Bovendien moet het stopcontact minimaal 25 ampère afgezekerd zijn.

Vraag om meer informatie of bestel meteen

Heeft u vragen over onze mobiele mestscheider? Wanneer u belt naar 06-50227710 geven wij u graag meer informatie. Ook kunt u via dit telefoonnummer meteen de mestscheider reserveren. Heeft u ook interesse in onze gedroogde koemest of compost? Bestel deze dan in onze webshop.

Wilt u meer informatie of direct bestellen?

Neem contact op
Bestellen

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht